Bästa Hygrometer 2024 (Bäst i test)

Observera att vissa länkar på vår webbplats kan vara affiliatelänkar, vilket innebär att vi får provision på ditt köp. Det låter oss fortsätta skriva artiklar som är gratis att läsa! Du kan läsa mer om vår recensionsprocess här.

Att bibehålla fel luftfuktighet i ett rum, byggnad eller slutet utrymme kan påverka hälsan, störa lagringsförhållandena och skada dyra ägodelar. Oavsett om du övervakar ditt hems fuktighetsnivåer, driver ett växthus, säkerställer korrekt lagring av cigarrer eller tar hand om dina djur – det är viktigt att mäta den relativa luftfuktigheten.

Det bästa sättet att mäta fuktighet i ett visst utrymme är med en hygrometer. I den här artikeln delar vi våra recensioner av de bästa hygrometrarna på marknaden, inklusive den bästa hygrometermodellen, såsom för hemmabruk och den mest pålitliga.

BILD PRODUKT INFORMATION
Bästa Hygrometer 2024 - Bäst i Test & Fakta
★ BÄST I TEST ★
 • Mäter inom- och utomhustemperatur
 • Minnesfunktion för max-/min-temperatur
 • Stilren & prisvärd
Bästa Hygrometer 2024 - Bäst i Test & Fakta
 • Trådlös
 • Väldigt goda användarrecensioner
 • Kan larma vid uppnådda gränsvärden
Bästa Hygrometer 2024 - Bäst i Test & Fakta
 • Liten och smidig design
 • Även utrustad med klocka
 • Väldigt stilren
Bästa Hygrometer 2024 - Bäst i Test & Fakta
 • Noggranna tryck- fukt- och temperatursensorer
 • Stor lättavläst display
 • Ger full kontroll
 • Perfekt för protokoll och dokumentationer
Bästa Hygrometer 2024 - Bäst i Test & Fakta
 • Otroligt bra pris
 • Nöjda användarrecensioner
 • Bra mätningsvärden

>> Klicka här för att se flera hygrometrar <<

Vad är en hygrometer?

En hygrometer, ibland känd som en fuktighetsmätare, är en anordning för att mäta luftfuktigheten. Med andra ord mäter hygrometrar mängden fukt i en viss miljö, vanligtvis genom att beräkna temperatur- och tryckförändringar. Det finns många typer av hygrometrar, inklusive elektriska eller digitala modeller, psykrometrar, mekaniska hygrometrar och daggpunktshygrometrar.

Digitala hygrometrar används ofta i industrilokaler, växthus och andra utomhusutrymmen för snabba och exakta fuktavläsningar. Det finns också många personliga och inomhusanvändningar för digitala hygrometrar, som att hålla matlagringsutrymmena fuktfria, bevara cigarrer och övervaka vinkällare.

Topp 5 bästa hygrometer 2024

Här är vår lista över de bästa hygrometrarna på marknaden med recensioner och betyg. Vi har undersökt och testat – tillsammans med att läsa riktiga kundrecensioner – för att erbjuda våra rekommendationer om de bästa modellerna för varje applikation.

1. Digital Hygrometer med prob – Bäst i Test

Digital Hygrometer med prob - Bäst i Test

Den hygrometer som är mest prisvärd och bäst funktion sett till kvalitet och prestanda. Denna hygrometer har en prob, det vill säga en 150 cm kabel, som mäter inom- och utomhustemperatur samt luftfuktighet. Detta gör att den fungerar bra i de allra flesta hem om man bara vill ha ”basic”-funktionerna.

Denna hygrometer har även en minnesfunktion för max-/min-temperatur. På så sätt kan du spåra temperaturen över tid vilket kan vara önskvärt för vissa boenden. Den har ett mätområde på 10 till 99 % RH (relativ fuktighet) samt -10 till 60 °C. Detta gör att den kan mäta de vanliga temperaturerna i Sverige så länge man inte förvarar den utomhus under vintern i de kalla perioderna.

Hygrometern drivs med ett AAA-batteri vilka medföljer i paketet. Det är enkelt att byta batterier när det behövs och det är väldigt lätt att få tag på den sortens batteri som behövs.

Sammanfattningsvis är detta hygrometern som är bäst i test på marknaden just nu. Vi gillar hur stilren och välfungerande hygrometern är, samtidigt som den håller en väldigt attraktiv prisnivå relativt andra modeller på marknaden.


2. Aqara Termometer och hygrometer – Bästa Trådlösa

Aqara Termometer och hygrometer - Bästa Trådlösa

Om du är ute efter en ruskigt bra trådlös hygrometer så är detta ett perfekt val. Detta är en hygrometer från märket Aqara som grundar sig på deras så kallade Aqara-system. Detta är ett trådlöst system som inte bara är väldigt effektivt, utan också väldigt noggrant.

Denna hygrometer ger information om luftfuktighet och temperatur direkt men man kan också se historik över föregående temperaturer och fuktighet. Man kan också ställa in så att den larmar vid uppnådda förinställda värden, och kan användas för att trigga andra Aqara-enheter.

Denna trådlösa hygrometer har också väldigt bra användarrecensioner. Den fungerar med bland annat Smart Family, Smartthings hub, Home Assistant och många fler system. Detta är helt klart den bästa trådlösa hygrometern om du vill ha en modern och välfungerande trådlös hygrometer till ett otroligt bra pris.


3. Wilfa Selina Hygrometer – Mest populär

Wilfa Selina Hygrometer - Mest populär

Om du är ute efter en populär och stilren hygrometer som kan stå på bord eller dylik så är detta ett väldigt bra val. Hygrometern har ett trevligt utseende likt en smartphone eller platta som dessutom ser väldigt teknologisk ut.

Utan att tumma på kvaliteten så har Wilfa även fått flera finesser på hygrometern. Förutom att mäta luftfuktigheten så mäts även temperatur och klockan. På så sätt får du full kontroll över omgivningen vilket kan vara till stor hjälp vid vissa tillfällen.

Den är främst lämpad till inomhus men kan även mäta utomhus om det inte blåser särskilt mycket och om den bara är ute en kortare stund. Vi provade själva denna på våra nattduksbord och tyckte det var ett perfekt tillbehör till dem.

Sammanfattningsvis är denna hygrometer ett väldigt bra val för dig som vill ha klockan, temperatur och luftfuktighet på ett och samma ställe. Den ger dig en bra översikt över luften i rummet samtidigt som priset i vårt tycke inte är högt alls.


4. Testo Hygrometer 622 – Vårt premiumval

Testo Hygrometer 622 - Vårt premiumval

Om du inte nöjer dig med att bara kunna hålla ungefärlig koll på luftens fuktighet och temperatur så kanske du inte nöjer dig med våra alternativ ovan. Du kanske vill ha något mer avancerat som har exakt precision och något som säkerställer kraven du har på din omgivning. Då är denna hygrometer från Testo perfekt för dig.

Testo 622 är en hygrometer som noggrant ger en mätning av lufttryck, luftfuktighet och temperatur. Detta används exempelvis i laboratorieklimat där detta behöver övervakas och dokumenteras av kvalitetsskäl. Hygrometern har en lättavläst display som visar aktuella mätvärden tillsammans med datum och tid. På så sätt kan man få en tydlig överblick över viktig data inom en mängd olika branscher. En annan fördel är att den har en inbyggd påminnelsefunktion som meddelar användaren när det är dags för nästa kalibrering. Detta för att säkerställa väldigt noggranna mätningsvärden.

Hygrometern har ett mätområde på -10 till +60 °C vid mätning av temperatur samt 0-100% RH vid fuktmätning och 300-1200 hPa vid lufttrycksmätning. Den kan placeras antingen på bord eller hängas upp på vägg, men är främst lämpad för inomhusbruk. Hygrometern drivs av fyra stycken AA-batterier som är lätta att byta när det behövs.

Med det sagt är detta en väldigt bra hygrometer som passar för även de viktigaste tillfällena. Den ger pricksäker data och visar på hög kvalitet. En nackdel med denna luftmätare är dock prislappen – den är väsentligt högre än våra alternativ ovan. Men för den som vill ha en hygrometer och verkligen behöver noggrann information så är detta ett klockrent val.


5. Rubicson Kompakt digital hygrometer – Mest prisvärd

Rubicson Kompakt digital hygrometer - Mest prisvärd

Om du är ute efter en extremt prisvärd och omtyckt hygrometer så kommer denna troligtvis falla dig i smaken. Denna hygrometer från Rubicson är mycket kompakt och är tänkt att användas inomhus.

Hygrometern mäter inom luftfuktigheter mellan 20 till 95 % RH samt temperaturen mellan -10 och 50 °C. Den drivs med ett CR2032-batteri vilket också medföljer i paketet. Den är relativt liten och passar därför utmärkt om du inte vill ha något som stjäl uppmärksamhet från andra saker i rummet, men ändå vill kunna analysera luftens kvalitet på ett bra sätt.

Denna hygrometer har väldigt goda användarrecensioner och vi håller med om att detta är otroligt mycket hygrometer för pengarna.


Hur man kalibrerar en hygrometer

När du använder hygrometrar, i alla scenarier, är noggrannhetsnivån den mest kritiska faktorn. Även om de flesta hygrometrar är fabrikskalibrerade, rekommenderar vi alltid att du kalibrerar den själv när du först får det för att säkerställa högsta noggrannhet.

Hur man justerar luftfuktigheten i sitt hem

Övervakning och kontroll av förändrade förhållanden i ditt hem är viktigt av både komfort och hälsoskäl. När luftfuktigheten är för hög kan kondens bildas på väggar och fönster, vilket kan leda till vattenskador och mögeltillväxt. När luftfuktigheten är för låg är irriterade bihålor och torr hud ett vanligt problem. Här är några sätt att öka luftfuktigheten i ditt hem och minska luftfuktigheten.

1. Använd en luftfuktare

En luftfuktare höjer luftfuktigheten i ditt hem (eller ett visst rum). De används ofta under vintern när luften är torrast. Om du kör din värmare också under vintern är det ännu viktigare att övervaka fuktnivåerna, eftersom luftfuktigheten sjunker och torrheten blir allt tydligare när du värmer upp luften. Vi rekommenderar att du använder en stor luftfuktare för att se alla fördelar.

2. Använd en avfuktare

Avfuktare är utformade för att filtrera luften och suga upp överflödig fukt, vilket gör dem till ett bra sätt att sänka luftfuktigheten i ditt hem. Du kanske bara vill använda en avfuktare i vissa områden, såsom källare eller förvaringsutrymmen, för att måtta luftfuktigheten i dessa fuktrika miljöer.

3. Odla lövrika växter

Om låg luftfuktighet är en vanlig förekomst i ditt hem kan du ta itu med det naturligt genom att odla växter med mycket löv. Vatten från växterna kommer att avdunsta i luften och öka luftfuktigheten.

4. Öppna fönstrena

Under våren och hösten kan det enklaste sättet att reglera luftfuktigheten i ditt hem vara att öppna några fönster. Om du gör det svalnar inte bara ditt hus, vilket minskar luftfuktigheten, men det utnyttjar också fuktigheten ute för att reglera ditt hems nivåer.

5. Sätt på luftkonditionering på sommaren

Att kyla ditt hem med en luftkonditionering kan inte bara sänka temperaturen utan också reglera luftfuktigheten på sommaren. Moderna luftkonditioneringsapparater avlägsnar fukt som en del av kylprocessen.

Att tänka på när man köper en hygrometer

Att hitta den bästa hygrometern beror på olika faktorer, inklusive den främsta anledningen till att använda hygrometern, dess noggrannhet, strömkälla och många fler. För att välja den bästa hygrometern för dina specifika behov, tänk på följande överväganden.

Användning

Att handla och välja den bästa hygrometern beror till stor del på var du planerar att använda enheten. Letar du efter den bästa hygrometern inomhus, den bästa hygrometern för cigarrer eller en hygrometer för ditt växthus? Nedan följer några vanliga applikationer för en digital hygrometer.

Användning i hemmet

Om din digitala hygrometer är för grundläggande hemanvändning behöver du kanske inte samma precision som för en cigarrhumidor. Överväg exakt vad dina behov är, inklusive om du vill övervaka flera rum samtidigt, var du behöver placera din hygrometer och om du behöver fjärrövervakning och realtidsvarningar. Du kan till exempel behöva ett system med flera sensorer för inomhus och utomhus eller en fjärrsensor för svåråtkomliga områden som en vind. Du kanske också vill att din hygrometer ska matcha din övriga inredning i ditt hem.

Om du mest är intresserad av väderförhållandena utomhus, kommer en hemväderstation att vara ett bättre instrument för dina behov.

Att förstå dessa faktorer kommer att säkerställa att du köper den mest exakta digitala hygrometern för ditt hemmabruk, som specifikt tillgodoser dina individuella behov.

Cigarrfuktare

En hygrometer är ett viktigt instrument för att hålla cigarrer fräscha och fyllda med smak. Så du kan ha olika faktorer att tänka på för att hitta den bästa cigarrhygrometern. Noggrannhet är nyckeln här, och vi finner att hygrometrarna som kommer med luftfuktare ofta är av låg kvalitet, så det kan vara värt att köpa en separat högkvalitetsmodell för att effektivt övervaka dina cigarrer.

Se till att den är tillräckligt liten för att passa i din hygrometer och överväga hur du monterar enheten. Vissa användare tycker att en monteringsmekanism som magnetfäste kan vara fördelaktig. Bestäm om du vill investera lite mer i en digital hygrometer med fjärrövervakningsfunktioner för att bedöma förhållandena från din smartphone, eller om en enklare enhet räcker.

Instrumentfodral

Ett musikinstrument är en betydande investering, så det är viktigt att du skyddar det ordentligt för att förhindra snedvridning, sprickbildning, krympning eller andra dyra problem. Därför rekommenderar experter att alltid förvara instrumentet i sitt fodral. En viktig faktor för att hålla din gitarr (eller andra träinstrument) borta från verkstaden är den fuktighetsnivå som den lagras i, vilket kan vara skadligt även i fodralet. Skydda din gitarrs integritet genom att placera en hygrometer i fodralet.

Husdjur

För att hålla dina husdjur friska och glada är det viktigt att du övervakar fukt och temperaturnivåer i deras terrarium. Undersök lite om ditt husdjur för att förstå om de skulle dra nytta av låg luftfuktighet och deras ideala temperatur.

När du väljer en enhet kanske du vill köpa en en kombinationstermometer/hygrometer, men se till att den passar dina behov för båda mätningarna. Till exempel, om ditt husdjur har ett solområde och ett svalare område, rekommenderar experter att du övervakar temperaturen på båda ställen, så du kan behöva två enheter.

Växthus

För att sköta plantorna i ditt växthus ordentligt vill du övervaka förhållandena för att ge den bästa miljön för dina växter att trivas. En växthusstemperaturövervakare hjälper dig att kontrollera fuktnivåerna, särskilt när de ändras under olika årstider eller tider på dygnet. Det finns inte en idealisk fuktighetsnivå för ett växthus, utan det är snarare viktigt att förstå de rätta förhållandena för dina egna växter och begränsa dramatiska förändringar i förhållandena, så att de inte får negativa effekter.

Relaterat inlägg: Bästa vattenkannorna

Noggrannhet

Som förklarats tidigare är noggrannhet ett viktigt problem vid bestämning av den bästa fuktighetsmätaren för dig. Behöver du en extremt exakt mätare eller räcker en standard, billig enhet? Var noga med att kontrollera noggrannhetsbetyg och intervall när du utvärderar dina alternativ och deras speciella funktioner.

När du läser om hygrometerrecensioner, leta efter ±% RF-betyg, detta är felmarginalen som sensorn har. De mest exakta fuktighetsgivarna på marknaden har en marginal på ± 1% RH, men upp till ± 4% RH eller till och med lite högre räcker för många ändamål.

Strömkälla och batteritid

En viktig faktor att tänka på när du handlar är enhetens strömkälla och batteritid. Är den trådlös eller måste den anslutas? Om trådlös, vilken typ av batterier behövs och hur lång är den förväntade batteritiden?

Fjärrövervakning och varningar

En mycket fördelaktig funktion med några av de bästa hygrometrarna är fjärrövervakning och varningar. Med andra ord kan du fjärrövervaka din enhet från en app och få varningar om nivåer överskrider dina förinställda gränser. Det finns till och med vissa som har WiFi-anslutning för att leverera dessa fjärrfunktioner. Du kommer att betala mer för dessa och modeller, men funktionaliteten är ofta värt den extra kostnaden för 24/7 övervakning för att undvika dyra och irreparabla skador på din egendom eller ägodelar.

Bland de enheter som inkluderar fjärrövervakning, kolla in deras specifika funktioner. Kan du anpassa varningarna du får och kan flera användare få varningarna? Hur ofta mäter och rapporterar enheten avläsningar? Dessa variationer kan göra stor skillnad i huruvida du i slutändan blir nöjd med ditt köp.

Ytterligare sensorstöd

Om du behöver övervaka flera platser samtidigt, till exempel i flera rum, behöver du en hygrometer som kan ansluta ytterligare sensorer till ett system. Tänk på hur många områden du behöver övervaka, liksom avståndet mellan dem, eftersom många enheter har ett begränsat intervall.

Användargränssnitt

Tänk på användargränssnittet för varje enhet när du utforskar olika modeller. Är skärmen tydlig och lätt att läsa? Om du (eller den avsedda användaren) är äldre eller har problem med att se, kommer skärmen att vara tillräckligt stor för att se? Om det finns en kompletterande app, är det gränssnittet enkelt att navigera och förstå snabbt?

Fokusera på bilder av produkten, liksom vad granskarna säger, för att få en god uppfattning om kvaliteten på användargränssnittet och allmän användarvänlighet.

Dataloggning

När du tittar på olika alternativ, överväga om du behöver eller vill få tillgång till historisk data. Vissa enheter loggar obegränsad data, vilket kan vara nödvändigt om du behöver en historisk rapport om luftfuktighetsnivåerna. Å andra sidan fångar vissa hygrometrar en begränsad mängd data som högt och lågt de senaste 24 timmarna, och vissa enheter har inga datalagringsalternativ alls.

NIST-certifiering

Om du behöver en särskilt exakt hygrometer (t.ex. för industriellt bruk) för att uppfylla ISO och andra myndighetskrav för produktens noggrannhet och spårbarhet, se till att leta efter en med en NIST-certifiering, som är en nationellt erkänd kalibreringsstandard.

Pris

Naturligtvis är priset alltid ett viktigt övervägande när du handlar, men det är viktigt att utvärdera varje pris i samband med funktioner och noggrannhet. Till exempel kan en dyrare hygrometer med fjärrövervakning vara av bättre köp på lång sikt, jämfört med en liten och billig hygrometer utan smartphone-app.


Typer av hygrometrar

Som du kan se från våra betyg på hygrometer fokuserar vi främst på elektriska eller digitala hygrometrar eftersom de är de vanligaste och avancerade modellerna. Lär dig om de fyra huvudtyperna av hygrometrar nedan och hur de mäter luftfuktigheten.

1. Elektriska hygrometrar

Elektriska hygrometrar använder antingen motstånd eller kapacitans för att mäta fukt. Resistiva hygrometrar mäter förändringen i motstånd när el passerar genom en bit keramisk substans (mer vattenånga kondenseras inuti keramiken när luften blir fuktigare). Kapacitiva hygrometrar mäter den elektriska laddningen mellan två metallplattor, som ändras när luftfuktigheten stiger.

2. Psykrometrar

En psykrometer använder två termometrar (en med en torr glödlampa och en med en blöt glödlampa). Fuktighet orsakar avdunstning i den våta glödlampan, vilket sänker temperaturen. Skillnaden i temperatur mellan de två lamporna används för att beräkna mängden fukt i luften.

3. Daggpunktshygrometrar

Daggpunktshygrometrar är de mest exakta och används vanligtvis i områden där även den minsta mängden fukt måste upptäckas. Dessa hygrometrar innehåller vanligtvis en polerad metallyta. När fuktigheten stiger kondenserar fukt på ytan, som används för att mäta den aktuella luftfuktigheten.

4. Mekaniska hygrometrar

Mekaniska hygrometrar använder en organisk substans som människohår, som dras samman och expanderar när luftfuktigheten förändras. Denna sammandragning eller expansion gör att en nål på ratten rör sig, vilket indikerar mängden fukt i luften.


Vanliga frågor om hygrometrar

Hur kalibrerar man en hygrometer?

De flesta hygrometrarna kommer kalibrerade från fabriken. För att säkerställa att din hygrometer är kalibrerad korrekt kan du utföra saltprovet. Saltprovet innebär att man tillsätter salt och en liten mängd vatten i en flaskhatt eller liten kopp och placerar den i en säker dragkedja med din hygrometer. Försegla påsen och låt den sitta i sex till åtta timmar. Din hygrometer ska visa 75%. Om din hygrometer inte visar 75% betyder det att hygrometern måste kalibreras. Men många procent över eller under 75% är hur mycket du behöver för att justera din enhet. De flesta digitala hygrometrar har knappar för att justera felmarginalen. 

Vad är skillnaden mellan en hydrometer och en hygrometer?

En hydrometer mäter vätskans specifika vikt, och en hygrometer mäter relativ luftfuktighet i luften. Medan namnen på dessa enheter låter lika, tjänar de två mycket olika syften. 

Var ska en hygrometer placeras?

När du väljer var du ska placera en hygrometer, överväg vad du exakt försöker mäta. Om du vill veta rummets allmänna luftfuktighet är rummets centrum eller ett bord ett bra alternativ. Om din hygrometer är för nära ett fönster eller en vattenkälla kan den läsa fuktigheten som högre eller lägre än i resten av rummet. Den goda nyheten är att de flesta hygrometrar är mobila och du kan experimentera med placering tills du hittar den perfekta platsen. 

Hur vet jag om min hygrometer är korrekt?

Som nämnts ovan, när vi diskuterade kalibrering av en hygrometer, är saltprovet den bästa metoden för att testa enhetens noggrannhet. 

Hur lång tid tar det för en digital hygrometer att analysera luften?

De flesta digitala hygrometrar analyserar luften inom några ögonblick efter att de har anslutits till en strömkälla. Hur ofta en hygrometer testar luften varierar, men de flesta hygrometrar testas varannan sekund för konsekvent noggranna avläsningar. 

Mäter hygrometrar relativ fuktighet?

Ja, alla hygrometrarna i denna lista mäter relativ luftfuktighet. Hur mycket fukt luften kan hålla kallas absolut fuktighet. Relativ fuktighet hjälper oss att förstå hur bekvämt ett rum eller en miljö är. Generellt sett är lägre relativ luftfuktighet bekvämare. 

Slutsats

Oavsett om du håller ditt hems relativa luftfuktighet på hälsosamma nivåer, säkerställer korrekt förvaring av ovärderliga konstverk eller övervakar din cigarrhumidor – noggrant spårning av luftfuktigheten är extremt viktigt. En hygrometer kan ge dig en exakt avläsning så att du vet exakt när förhållandena behöver justeras.

Det finns många hygrometrar på marknaden, med ett brett utbud av funktioner, noggrannhet och priser. Vissa hygrometrar är grundläggande enheter som mäter luftfuktigheten på ett ställe. Andra kan innehålla flera sensorer för att övervaka förhållandena i flera områden, och vissa möjliggör fjärrövervakning via en medföljande smartphone-app.

Baserat på vår omfattande forskning är de bästa hygrometrarna Digital Hygrometer med probWilfa Selina Hygrometer, Testo Hygrometer 622 och Rubicson Kompakt digital hygrometer. I synnerhet för de flesta applikationer rekommenderar vi starkt Digital Hygrometer med prob. För den som vill ha en riktigt bra trådlös hygrometer är vår främsta rekommmendation Aqara Termometer och hygrometer. Om du är en cigarrentusiast och behöver en mer prisvärd och noggrann hygrometer för din hygrometer, föreslår vi Rubicson Kompakt. Glöm inte att kalibrera din hygrometer med ett kalibreringssats när du först får den och kalibrera det regelbundet för att bibehålla noggrannheten i avläsningarna.


Hur vi testade oss fram till bästa hygrometer

När vi testade oss fram till den bästa hygrometern så började vi med att analysera marknaden, alltså se vilka hygrometer som var tillgängliga när testet gjordes. Vi har sedan rådfrågat diverse snickare, elektriker och fastighetsägare samt trädgårdsentusiaster som äger eller har använt en hygrometer nyligen för att ta del av deras åsikter och vilka egenskaper som är bra i en hygrometer. När vi fått ta del av deras idéer och tankar har vi sammanställt dem och letat efter hygrometer som stämmer överens med deras preferenser. Vi har sedan besökt diverse butiker och hushåll där dessa hygrometrar finns, samt testat hur väl de fungerar för olika ändamål i praktiken. Vi har även läst på andra oberoende sajter, såsom denna som utser fuktmätare bäst i test. På så sätt har vi kunnat sammanställa en lista med de bästa hygrometerna inom olika kategorier.

Foto av författare

Skrivet av: Filip

Filip är vår ledande trädgårdsexpert och redaktör. Han har mer än 10 års erfarenhet inom trädgårdsskötsel och studerar till ingenjör. Med sin erfarenhet och kompetens inom trädgårdsskötsel och ingenjörskonst kan han utnyttja sina förmågor för att hitta de bästa trädgårdsprodukterna.

Lämna en kommentar